Antoine Parmentierantoine@cap-aster.com
T +32 (498) 52 03 80

Ik begeleid individuen, groepen en organisaties in hun duurzame professionele veranderingen, via Coaching, Consultancy en Training. Mijn actie betreft de ontwikkeling van het menselijk potentieel in overeenstemming met zijn omgeving in den brede zin. 

 

Details

Referenties

  • Sinds 2007, vergezel ik uitvoerende comités, managers en teams om afhankelijk van hun competenties maximum te presteren en te groeien, zowel in hun privéleven, in hun team of bedrijf.
  • Vooraf, heb ik 25 jaar werkervaring in bedrijven, waarvan 5 in het buitenland (de Verenigde Staten, Hongarije), in verschillende financiële functies, tot die van CFO en Lid van het uitvoerend comité, in handel bedrijven (petrochemie) en in de non-profit sector (hospitaal), nationaal en internationaal, mono- en multicultureel.
  • Ik beschik over een grote ervaring bij de lancering en het beheer van projecten met sterke personeelmobilisatie en met focus op verandering, waarbij multidisciplinaire en multiculturele teams (SAP, SWIFT).
  • Ik heb expertise ontwikkeld in het beheer van organisaties, evenals in de analyse en het begrip van hun functioneren.
  • Na mijn certificatie in coaching, team building en ontwikkeling van de collectieve intelligentie in organisaties (school Transformance Vincent Lenhardt - 2006), blijf ik trainen op het gebied van coaching: Organisatie Theorie van Berne (Eric Berne - 2007), Aanpak en Neuro-Cognitieve gedragstherapie (Jacques Fradin - 2008), de Menselijke Factor (Will Shutz - 2009), Business Visioen (Nicolas Schilfarth - 2009), Leadership & de Charisma (Pierre-Jean De Jonghe - 2004), Listening (Training Center Luisteren - 2004) ....
  • Ik ben gediplomeerde van de Solvay Business School (ULB - handelsingenieur 1982).
  • Ik ben geboren in 1959, ik ben Belg, gehuwd en vader van 4 kinderen.
  • Tweetalig Frans (moedertaal) en Engels.

 

 

Berlitz (Benelux)

Dexia

Grasmus Ziekenhuis

Mol (Hongarije)

Nexum

PetroFina (Europa + USA)

SeniorsActivity

Total (Europa)

THG

UE-Japan Center