Antoine PolletE: antoine.pollet@gmail.com
T: +32496160553

 

U bent verantwoordelijk van een KMO?

De omgeving van uw onderneming is in constante verandering en wordt meer en meer complex. Het wordt moeilijker tegelijkertijd uw klanten tevreden te stellen, uw medewerkers te motiveren en een bepaalde rentabiliteid te bewaren. Gepaste wijzigingen kunnen toch de resultaten van uw onderneming versterken en haar ontwikkelling bevorderen.

Door een globale diagnose, breng ik de sterke punten en het ontwikkelingspotentieel van uw bedrijf in kaart. Nadien, samen met uw team, help ik U een concrete actieplan samen te stellen. Indien gewenst, begeleid ik U in de implementatie van de plan om op een duurzame wijze de prestaties van uw bedrijf te boosten.

 

 

 

 

DIAGNOSE

Een globale diagnose, gekoppeld aan een processaudit, identificeert de 20% acties die 80% resultaten genereren. Deze diagnose heeft betrekking op de twee hefbomen van uw groei :

De medewerkers : Vindt uw team zich in de ideale omstandigheden om te presteren ? Oefenen de goede personen de gepaste functies uit ? Is de interne communicatie efficiënt ?

De processen : Zijn ze gericht op de verwachtingen van de klanten ? Ondersteunen ze de rentabiliteit en het groei van het bedrijf ? Laten ze U toe uw doelstellingen te bereiken ?

ACTIE

Het bepalen van een visie en van een gezamenlijke actiplan is de basis van de ontwikkeling van uw bedrijf. Door verschillende technieken en tools help ik U de interne middelen beter te gebruiken, de inzet van de merdewerkers te verbeteren en een nieuwe dynamiek aan uw bedrijf te brengen. Indien nodig, begeleid ik U in de rekrutering van nieuwe medewerkers.

RESULTATEN

Mijn aanpak heeft als doel uw resultaten te verbeteren in de volgende domeinen

  • Ontwikkeling van individuele en collectieve vaardigheden,
  • Verbetering van klantentevredenheid en -loyauteit,
  • Optimalisering van werkprocessen,
  • Duurzaamheid van commerciële en financiële resultaten.