Welkom - Aangeboden dienstenPragmatisch en doelmatig stellen de experten van Genia Experts bereikbare en op maat gesneden oplossingen voor:

Consultancy

  • Wij verzamelen informatie, analyseren de bestaande situatie en formuleren doelgerichte en pragmatische voorstellen. Daarna ontwerpen we een aan uw specifieke situatie aangepast haalbaar actieplan.

Interim  Management

  • De Genia Experts kunnen onmiddellijk worden ingezet in uw onderneming voor het  invullen van een vacante positie, het opstarten van een nieuwe bedrijfsactiviteit, het integreren van een acquisitie, e.d.

Opvolging van Projecten

  • In samenspraak met uw team realiseren we de projecten die in een eerste onderzoeksfase werden geïdentificeerd of die reeds werden opgestart maar niet werden uitgewerkt door het ontbreken van  beschikbare middelen.

Coaching & opleiding

  • Een veranderingsproces brengt vaak een nood aan bijkomende opleiding aan het licht. Voor het verhogen van uw prestaties of die van uw medewerkers  kunnen verschillende van onze experten  een bijdrage leveren door het organiseren van coaching en opleiding.